• 24 uur per dag / 7 dagen per week
  • Wilhelminastraat 78, 5731 ER MIERLO
  • +31(0) 492 66 22 60
Meerdere Keurmerken
Voordelige tarieven
Uitgebreid & milieubewust wagenpark
Vriendelijke & behulpzame chauffeurs

Touringcarbedrijven Eindhoven

Bergerhof is één van de betere touringcarbedrijven in de omgeving van Eindhoven. Onze touringcars zijn allemaal goed onderhouden en wij hebben in ons wagenpark voor iedere gelegenheid een geschikt vervoersmiddel. Met onze VIP-touringcars kunt u een luxe reis maken en de rolstoeltouringcars zijn ideaal voor het vervoer van mindervalide personen en rolstoelen. Wij zijn ISO 9002 gecertificeerd en voeren het Keurmerk Touringcarbedrijf. Zodoende bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Uit het aanbod van touringcarbedrijven in de regio Eindhoven kiest u natuurlijk voor een specialist als Bergerhof.

Bergerhof: één van de betere touringcarbedrijven in de regio Eindhoven

Wilt u weten waarom Bergerhof één van de beste touringcarbedrijven uit de buurt van Eindhoven is? Dat komt onder andere door onze gediplomeerde en enthousiaste chauffeurs. Zij hebben alle kennis en ervaring in huis om u veilig en comfortabel van uw vertrekplaats naar de eindbestemming te brengen. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en zijn in het bezit van CCVT/CCVT-plus en de benodigde EHBO-diploma’s. Daarnaast maakt het ons niet uit waar u naar toe wilt. Bergerhof rijdt naar iedere plaats in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Dat doen wij altijd met een touringcar naar keuze.

Jaarlijks een miljoen passagiers

Bergerhof vervoert jaarlijks bijna een miljoen passagiers en is dan ook één van de grootste touringcarbedrijven in Eindhoven en omgeving. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Vraag dan gratis een offerte aan of bel met onze medewerkers via +31(0) 492 66 22 60.

WAT BERGERHOF VOOR U KAN BETEKENEN

TOURINGCAR VERHUUR

Een touringcar huren voor uw bedrijf, vereniging, school of ander gezelschap? U bent bij Bergerhof aan het juiste adres. Vraag snel online een offerte aan voor uw touringcar vervoer.

AIRPORT TAXI

Bergerhof Airport Transfer Service (ATS) brengt u en uw bagage naar ieder willekeurig vliegveld in heel Europa. Individueel vervoer en groepsvervoer. Wij beschikken over luxe Taxi’s en Taxibussen met extra bagageruimte.

ZIEKEN- EN ZORGVERVOER

Heeft u een machtiging voor Zittend Ziekenvervoer? Wij rijden voor alle zorgverzekeraars. Ons wagenpark beschikt over verschillende voertuigen met o.a. een hoge instap en of grote of kleine rolstoeltaxi’s.

LEERLINGEN VERVOER

Bergerhof Leerlingenvervoer verzorgt dagelijks in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg het Leerlingenvervoer van en naar school en werkt daarbij nauw samen met enkele onderaannemers uit de regio.

TAXI CENTRALE

Bergerhof Taxi Tours B.V. is een grote onderneming met als streven u alle soorten personenvervoer over de weg te kunnen leveren. Of het nu gaat om één persoon, of een groep van 300 personen, wij leveren altijd vervoer op maat.

TAXI RECLAME

Snel naamsbekendheid crieeren of vergroten, een product of dienst promoten dan is Taxireclame de oplossing voor u! Zonder dat er dure reclamebureaus tussenkomen kunt u direct met Bergerhof zaken doen waardoor Taxireclame betaalbaar wordt!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

UW SPECIALIST IN TOURINGCARS

Bergerhof Tours Eerste Helmondse Autobus Dienst is al jarenlang gespecialiseerd in groepsvervoer door heel Europa en ver daarbuiten en heeft een geschiedenis welke terug gaat tot 1924. In alle windstreken kom je touringcars van Bergerhof Tours tegen!

Door ons brede jonge en goed onderhouden wagenpark, hebben we voor elke reis een gepaste touringcar, te denken aan een standaard touringcars, luxe reistouringcars, VIP-touringcars of rolstoeltouringcars…

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP +31(0)492 66 22 60