Meerdere Keurmerken
Voordelige tarieven
Uitgebreid & milieubewust wagenpark
Vriendelijke & behulpzame chauffeurs

Touringcar huren Helmond

Personenvervoersbedrijf Bergerhof is u graag van dienst als u een touringcar wilt huren in de regio Helmond. Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in het vervoer van kleine en grote groepen naar binnen- en buitenlandse bestemmingen. Behalve met de huur van een touringcar kunt u bij ons ook terecht voor luchthavenvervoer, leerlingenvervoer en vervoer van mindervalide personen. Ook als u op zoek bent naar een betrouwbaar vervoersbedrijf voor het huren van een touringcar in de buurt van Helmond komt u naar Bergerhof.

Touringcar huren bij een specialist als Bergerhof nabij Helmond

Bij Bergerhof in de regio Helmond kunt u een touringcar huren die ongetwijfeld aan al uw eisen voldoet. Wij hebben een groot wagenpark met meer dan 200 goed onderhouden vervoersmiddelen, waaronder:

  • Standaard touringcars: voor groepsvervoer van 12 tot maar liefst 90 personen;
  • Lifttouringcars: met plaats voor 18 rolstoelen. Uitermate geschikt voor het vervoer van mindervaliden;
  • Cabrioletbus: met plaats voor 19 personen en heeft een open dak. Ideaal voor bijzondere gelegenheden;
  • VIP-touringcars: voor iedereen die graag in luxe wil reizen.

De voertuigen van Bergerhof worden allemaal bestuurd door goed opgeleide chauffeurs. Zij hebben de ervaring en de kennis om u altijd comfortabel en veilig naar uw eindbestemming te vervoeren. Heeft u nog vragen over het huren van een touringcar bij Bergerhof in Helmond? Neem dan telefonisch contact op via +31(0) 492 66 22 60.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAT BERGERHOF VOOR U KAN BETEKENEN

TOURINGCAR VERHUUR

Een touringcar huren voor uw bedrijf, vereniging, school of ander gezelschap? U bent bij Bergerhof aan het juiste adres. Vraag snel online een offerte aan voor uw touringcar vervoer.

AIRPORT TAXI

Bergerhof Airport Transfer Service (ATS) brengt u en uw bagage naar ieder willekeurig vliegveld in heel Europa. Individueel vervoer en groepsvervoer. Wij beschikken over luxe Taxi’s en Taxibussen met extra bagageruimte.

ZIEKEN- EN ZORGVERVOER

Heeft u een machtiging voor Zittend Ziekenvervoer? Wij rijden voor alle zorgverzekeraars. Ons wagenpark beschikt over verschillende voertuigen met o.a. een hoge instap en of grote of kleine rolstoeltaxi’s.

LEERLINGEN VERVOER

Bergerhof Leerlingenvervoer verzorgt dagelijks in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg het Leerlingenvervoer van en naar school en werkt daarbij nauw samen met enkele onderaannemers uit de regio.

TAXI CENTRALE

Bergerhof Taxi Tours B.V. is een grote onderneming met als streven u alle soorten personenvervoer over de weg te kunnen leveren. Of het nu gaat om één persoon, of een groep van 300 personen, wij leveren altijd vervoer op maat.

TAXI RECLAME

Snel naamsbekendheid crieeren of vergroten, een product of dienst promoten dan is Taxireclame de oplossing voor u! Zonder dat er dure reclamebureaus tussenkomen kunt u direct met Bergerhof zaken doen waardoor Taxireclame betaalbaar wordt!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

UW SPECIALIST IN TOURINGCARS

Bergerhof Tours Eerste Helmondse Autobus Dienst is al jarenlang gespecialiseerd in groepsvervoer door heel Europa en ver daarbuiten en heeft een geschiedenis welke terug gaat tot 1924. In alle windstreken kom je touringcars van Bergerhof Tours tegen!

Door ons brede jonge en goed onderhouden wagenpark, hebben we voor elke reis een gepaste touringcar, te denken aan een standaard touringcars, luxe reistouringcars, VIP-touringcars of rolstoeltouringcars…

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP +31(0)492 66 22 60