• 24 uur per dag / 7 dagen per week
  • Wilhelminastraat 78, 5731 ER MIERLO
  • +31(0) 492 66 22 60
Meerdere Keurmerken
Voordelige tarieven
Uitgebreid & milieubewust wagenpark
Vriendelijke & behulpzame chauffeurs

Touringcar huren Eindhoven

Bergerhof kan u uitstekend van dienst zijn als u een touringcar wilt huren in de regio Eindhoven. Wij zijn een personenvervoersbedrijf dat staat voor kwaliteit en zorgzaamheid. U kunt bij ons zowel terecht voor het vervoer van individuele personen als van een specifieke groep. Ons wagenpark bestaat uit ruim 200 voertuigen, waaronder touringcars, taxi’s en rolstoelbusjes. Voor het huren van een touringcar in de omgeving van Eindhoven moet u bij Bergerhof zijn.

Touringcar huren bij Bergerhof in de regio Eindhoven

Als u een touringcar komt huren bij Bergerhof nabij Eindhoven, bent u verzekerd van een uitstekende service. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in groepsvervoer in Nederland en door heel Europa. Door ons ruime aanbod van goed onderhouden vervoersmiddelen, hebben wij voor iedere reis een geschikte touringcar. Kiest u voor een standaard touringcar? Of wilt u in stijl reizen met een luxe VIP-touringcar? Die keuze is volledig aan u. Daarnaast beschikken wij voor het vervoer van rolstoelen en mindervalide personen ook over rolstoeltouringcars. De gediplomeerde chauffeurs van Bergerhof brengen u altijd zo veilig en comfortabel als mogelijk van punt A naar punt B.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een touringcar huren in de regio Eindhoven? Dan is Bergerhof u graag van dienst. U kunt bij ons online een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor meer informatie over ons personenvervoer zijn wij telefonisch bereikbaar via +31(0) 492 66 22 60.

WAT BERGERHOF VOOR U KAN BETEKENEN

TOURINGCAR VERHUUR

Een touringcar huren voor uw bedrijf, vereniging, school of ander gezelschap? U bent bij Bergerhof aan het juiste adres. Vraag snel online een offerte aan voor uw touringcar vervoer.

AIRPORT TAXI

Bergerhof Airport Transfer Service (ATS) brengt u en uw bagage naar ieder willekeurig vliegveld in heel Europa. Individueel vervoer en groepsvervoer. Wij beschikken over luxe Taxi’s en Taxibussen met extra bagageruimte.

ZIEKEN- EN ZORGVERVOER

Heeft u een machtiging voor Zittend Ziekenvervoer? Wij rijden voor alle zorgverzekeraars. Ons wagenpark beschikt over verschillende voertuigen met o.a. een hoge instap en of grote of kleine rolstoeltaxi’s.

LEERLINGEN VERVOER

Bergerhof Leerlingenvervoer verzorgt dagelijks in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg het Leerlingenvervoer van en naar school en werkt daarbij nauw samen met enkele onderaannemers uit de regio.

TAXI CENTRALE

Bergerhof Taxi Tours B.V. is een grote onderneming met als streven u alle soorten personenvervoer over de weg te kunnen leveren. Of het nu gaat om één persoon, of een groep van 300 personen, wij leveren altijd vervoer op maat.

TAXI RECLAME

Snel naamsbekendheid crieeren of vergroten, een product of dienst promoten dan is Taxireclame de oplossing voor u! Zonder dat er dure reclamebureaus tussenkomen kunt u direct met Bergerhof zaken doen waardoor Taxireclame betaalbaar wordt!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

UW SPECIALIST IN TOURINGCARS

Bergerhof Tours Eerste Helmondse Autobus Dienst is al jarenlang gespecialiseerd in groepsvervoer door heel Europa en ver daarbuiten en heeft een geschiedenis welke terug gaat tot 1924. In alle windstreken kom je touringcars van Bergerhof Tours tegen!

Door ons brede jonge en goed onderhouden wagenpark, hebben we voor elke reis een gepaste touringcar, te denken aan een standaard touringcars, luxe reistouringcars, VIP-touringcars of rolstoeltouringcars…

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP +31(0)492 66 22 60